Ga voor de gouden medaille als ondernemer samen met Olympisch- en UEFA-coach
Jef Brouwers en slechts 9 collega-ondernemers. Steek uw nek uit boven het maaiveld. Leid uw mensen met uw overtuiging. Laat uw bedrijf intenser leven. Uzelf engageert uw mensen. Inspireren, daarover gaat het.
De praktische en realiteitsgerichte aanpak van Jef Brouwers in zijn Masterclass Topcoach programma zal ook u inspireren. Topmanagers in talloze Belgische en internationale bedrijven delen ondertussen zijn passie: mensen. Met hetzelfde engagement werkt Jef samen met topcoaches en topatleten om hun dromen te realiseren: medailles en overwinningen. De belangen in bedrijf en topsport zijn immers zodanig dat de vergelijking evident is.
Het basiselement van uw succes is het focussen op het potentieel van de persoon: dat van uzelf én van uw medewerkers. Niet alleen om te zien waartoe iemand in staat is om vandaag te presteren, maar ook hoe we verborgen talenten kunnen ontwikkelen in je toekomst. Inzicht in jezelf krijgen is hierbij slechts het begin. Emotionele intelligentie groeit door zelfinzicht en het creëert de perfecte mentaliteit om anderen te motiveren. De uitstekende coach slaagt er zo in het beste uit zijn team te halen door talenten optimaal te benutten.

Leer uzelf kennen en haal alles uit uw talent om het talent van uw mensen in de verf te zetten en te optimaliseren.

Voor wie?
KMO-ondernemers die ondernemen als topsport zien en hun dreamteam naar een gouden overwinning willen coachen.

Lees meer hier

Share