company

TICkA Business ondersteunt mensen of teams in het ontwikkelen van hun talenten binnen hun bedrijf of organisatie.

We gebruiken wetenschappelijke tools in een gepersonaliseerde aanpak. Geen enkele interventie bij ons is standaard. Elke nood is uniek en vraagt een aanpak op maat.

We helpen mensen om hun doelen te bereiken. Vertrekkend van een uitgebreide analyse van individuen en teams ontwikkelen we een programma dat tegemoetkomt aan hun noden en objectieven.

Op deze manier kunnen mensen en organisaties het beste uit zichzelf halen. Vandaag worden de mensen maximaal geconfronteerd met toenemende complexiteit en snelle veranderingen. Omgaan met deze wereld in verandering vraagt van mensen een constante ontwikkeling van hun competenties.

sports

TICkA Sports werkt met individuele atleten en hun staf. Het gaat er altijd om de beste te zijn. In de sport is de winnaar zeer duidelijk, een onmiddellijk resultaat noodzakelijk.

Het is ons doel hen op het hoogste podium te krijgen. Het is onze missie om hun talenten te helpen ontwikkelen en hen bij te staan om zich op de juiste dingen te focussen, namelijk hun prestaties verbeteren door metaal sterk te staan.

The winner takes it all. Goud is het enige dat telt.

personal

TICkA Personal werkt met een één-op-één aanpak. We helpen u op weg om uw doelen in het leven te realiseren.

Een ondersteuning in het vinden van een work/life balance en het bereiken van uw persoonlijke doelen. Het ontwikkelen van uw talenten, het vinden van uw drijfveren staat centraal. In individuele sessies begeleiden wij u naar de resultaten die u voor ogen heeft zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

TICkA is een erkend loopbaancentrum (VDAB).

KMO-portefeuille
loopbaanbegeleiding
Share